Mooie haagplanten

De Thuja plant is erg populair

De Thuja is een plant die door de hele wereld heel bekend is en vaak wordt gekocht. Dit komt omdat hij overal kan overleven en tegen allerlei verschillende condities bestemd is. Hij wordt ook om deze reden overal op de wereld gekweekt. Haagplanten Heijnen is een bedrijf die deze planten verkoopt aan mensen. Dit bedrijf weet alles van haagplanten. Zij kunnen je goede tips geven over hoe je ze goed onderhoud. Tevens kunnen zij ook een aantal tips geven om de levensduur van de plant te verlengen en hem ook er mooi uit te laten zien. Ze hebben 3 verschillende soorten van de Thuja plant. De ene is wat dikker en makkelijker te bewerken. Deze heeft meer bladeren waardoor hij er iets natuurlijker eruit ziet, maar hierdoor is hij wel wat moeilijker perfect recht te maken. Ze hebben er ook 1 die heel snel groeit.

Thuja

Nog veel meer dan de Thuja

Naast de Thuja plant hebben ze nog veel meer op de website staan. Ze hebben verschillende soorten Taxus planten, Thuja planten, Laurier planten, Photinia Fraseri Red Robin planten, Cipres planten, Hulst planten en Beuken. Zo heb je meer dan genoeg te kiezen uit de verschillende planten om een mooie tuin te maken.

Planten heg

De voordelen van een haag

Een haag kan veel doen voor je tuin en voor je huis. Als je huis op zichzelf nogal saai is kan een haag ervoor zorgen dat het naar een nieuw niveau wordt getild. Ook gebruiken veel mensen het om te zorgen dat ze meer privacy hebben in hun huis en dat niet mensen zomaar naar binnen kunnen kijken.