Behangpapier met print

Een eyecatcher in huis: behangpapier met print

Wilt u die saaie muur in de woonkamer, keuken, hal of studeerkamer wat meer laten opvallen? Dan kunt u het wandje schilderen, maar er is ook een andere manier om de muur een make-over te geven. Koopt u behangpapier met print, dan kunt u die saaie wand in huis omtoveren tot een heuse eyecatcher.

Een rustige of drukke print

Het aanbod effen behangpapier is erg groot, maar er worden ook meer en meer behangetjes met prints verkocht. Wilt u die saaie, witte muur in huis verrijken met een leuk behangetje met print, dan heeft u meer dan voldoende keuze. U kunt behang met een rustige print kopen, maar u kunt ook uitpakken door behangpapier met een drukkere print aan te schaffen. De mogelijkheden zijn oneindig, dus u vindt altijd wel behangpapier met print dat bij u en uw interieur past.

Strepen, stippen en andere vormen

Prints zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld behangpapier met strepen kopen, maar ook behang met stippen. En houdt u van andere vormen, zoals vierkantjes, driehoekjes, hartjes of rechthoeken? Dan kunt u ook altijd wel behangpapier met print vinden dat bij u past.

Tip: kijk eens naar de vormen in uw interieur. Zijn deze voornamelijk recht? Dan kunt u behangpapier met een rechte print kopen, maar u kunt uw interieur ook een hele andere draai geven. Dit doet u door een behangetje met ronde vormen te kopen. U bepaalt zelf welke sfeer uw huis moet krijgen.

Creëer meer sfeer in huis

Door die saaie muur in huis te verrijken met een mooi behangetje, geeft u de ruimte direct meer sfeer. Zelfs de meest saaie kamer in huis kunt u met een mooi behangetje omtoveren tot een prachtige ruimte, waar u met alle plezier uw tijd doorbrengt. En omdat behangpapier met print helemaal niet duur hoeft te zijn, hoeft u hier niet eens veel geld in te investeren.