Een nieuwe oplader van Bizzix

Ik was een maand geleden jarig en omdat ik 30 werd, het gevreesde jaar voor menig vrouw, wilde mijn man me een bijzonder cadeau kopen om me af te leiden. Nu heb ik er eigenlijk geen probleem mee om 30 te worden, maar een mooi geschenk laat ik natuurlijk niet aan me voorbij gaan. Even later moesten we echter al bij Bizzix terecht, dat was dus niet gepland. Ik zal jullie hieronder uitleggen wat er precies gebeurde.
Ik werd dus 30 en mijn man zat er al langer over na te denken wat hij me toch zou kunnen kopen. Ik werk voornamelijk van thuis uit en daarvoor heb ik natuurlijk een goede computer nodig. Die van mijn liet het echter zo langzamerhand afweten en mijn man dacht dat ik met een nieuwe laptop erg blij zou zijn. Dat had hij natuurlijk goed geraden. Hij wilde mij echter niet zomaar een laptop kopen, maar niets minder dan een gloednieuwe Macbook. Het hoeft niet eens gezegd te worden dat ik hier echt onzettend blij mee was.
Ik wist wel dat dit aardig gekost moest hebben en ik was bang dat hij er teveel aan uitgegeven had. Maar goed, hij heeft het me toch cadeau gedaan en daarvoor was ik erg dankbaar. Jammer genoeg was een week later de adapter al kapot. Ik weet niet precies wat er gebeurd is, maar een van mijn dochters heeft blijkbaar gedacht dat dit speelgoed was, en dat was natuurlijk niet zo.

front_accu_apple_macbook_pro_17_inch_a1309 front_accu_apple_macbook_pro_17_inch_a1189 front_accu_apple_macbook_pro_15_inch_a1281 (1)

Een nieuwe adapter van Bizzix

Hoe het ook moge zijn, ik had dus een nieuwe adapter nodig. Mijn man is toen gelijk online gaan kijken of hij hier iets zou kunnen vinden. Toen kwam hij terecht bij Bizzix. Die prijzen zagen er goed uit en we hebben dan ook gelijk twee besteld!