nieuwe uitstraling door cementtegels

logo_nl_BEEen tijdje geleden heb ik via een vriendin een goede tip gekregen over het vernieuwen van mijn toilet, namelijk laten betegelen met cementtegels. Eerst had ik er niet bepaald een goed beeld bij dus heb ik eens op de website gekeken van het bedrijf dat de cementtegels maakt. Ik zag al snel dat ze prachtige tegels hadden, heel anders dan ik verwacht had. Ze hadden ook erg veel keuze, zo hadden ze meer als vierhonderd patronen er is dus keuze genoeg. Ik ben eens rustig ervoor gaan zitten en heb alle mogelijkheden eens bekeken en goed nagedacht over de patronen en kleuren die ik in mijn toilet zou willen hebben.1418_177x177

Keuze maken

Na een tijdje te hebben nagedacht en rondgekeken op de website was ik er eindelijk uit, het werden de Spaanse tegels met een mooie Capuchino kleur. De site zelf was ook erg fijn je kon alles vinden over de tegels zelf en over het verloop van de bestelling die je doet. Je weet dus precies hoe alles in zijn werk gaat. Toen ik de tegels besteld had duurde het vrij kort voordat ik ze al binnen had, het duurde hooguit een paar werkdagen. Ik ben meteen begonnen met het aanbrengen van de cementtegels, ik had gelijk tegellijm en voegmiddel besteld bij hetzelfde bedrijf en ook goed reinigingsmiddel om de tegels mooi te houden dat ze mooi blijven glanzen.  Het resultaat is prachtig en ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de tegels en de goede service van het bedrijf.tegel-met-lijm