Hierom moet jij in je tuin kunstgras laten leggen

In Nederland hebben ontzettend veel mensen natuurlijk gras in hun tuin. Echter, natuurlijk gras vereist veel onderhoud en veel mensen met een grasveld balen hiervan. De kans is groot dat je veel tijd en energie kwijt bent aan het onderhouden van de grasmat. Hierom is het handig om kunstgras te laten leggen in je tuin. Kunstgras laten leggen lijkt duur, maar bespaart wel een hele hoop tijd. 

kunstgras laten leggen

Het besparen van tijd en geld

Wanneer je ervoor kiest om een nieuwe kunstgras grasmat aan te leggen is de kans groot dat dit vele voordelen met zich mee brengt. Dit komt doordat je natuurlijk gras op een goede manier moet onderhouden. De kosten die hierbij komen kijken zijn kosten van de aanschaf van een grasmaaier en een verticuteermachine. Daarnaast kun je een hoop tijd besparen wanneer je ervoor kiest om kunstgras aan te brengen in jouw tuin. Dit heeft vooral te maken met het onderhoud. 

De voordelen van kunstgras

Naast het feit dat je jezelf kosten en maandelijks tijd bespaart, brengt kunstgras nog een hoop andere voordelen met zich mee. Zo zal je na een flinke regenbui geen modderbad aantreffen als je voor kunstgras gekozen hebt. Dit zal bij gewoon gras wel het geval zijn. Daarnaast is kunstgras een geschikte speelplek voor kinderen. Kortom, kunstgras heeft allerlei verschillende voordelen. 

Dit bericht is geplaatst op 8 december 2020, in huis.

De laatste mode in de slaapkamer

je slaapkamer hoeft niet achter te blijven met de rest van je huis, die verdiend ook het beste wat er is te krijgen. Met name het bedtextiel blijft wel eens achter, maar wist je dat je met een passend dekbedovertrek juist de slaapkamer een andere sfeer geeft? Een passend overtrek maakt de slaapkamer helemaal af, zeker voor de kinderkamer is een overtrek belangrijk want je kind wil tenslotte in een leuk bed liggen. Smulders Textiel heeft voor volwassenen en kinderen de laatste mode in de slaapkamer.

Smulders Textiel

Het goede hoofdkussen

In de webshop van Smulders Textiel zie je dat zij niet alleen uitblinken in dekbedovertrekken, ook hoofdkussens zijn er volop te krijgen in het assortiment. De manier van slapen bepaald wat voor kussen je nodig hebt, slaap je namelijk op je rug dan heb je een ander kussen nodig dan wanneer je op je buik slaapt. Op deze manier vind je altijd een geschikt kussen, of natuurlijk een dekbed waar je lekker onder kunt liggen. Smulders heeft een enorm assortiment aan bedtextiel, wens je meer informatie dan staat de klantenservice voor je klaar.

Heb je een allergie?

Niets zo vervelend als een dekbed op je bed waar je allergisch voor bent, selecteer je een dekbed in de webshop van Smulders Textiel kun je dit aanvinken. Je krijgt dan alle dekbedden die voorzien zijn van een vulling met anti allergische materialen. Synthetische dekbedden of donzen vullingen doen het goed tegen huisstofmijd. Neem de tijd om een goede keuze te maken voor je dekbed, het is goed daar tijd voor te investeren.

Dit bericht is geplaatst op 2 november 2020, in woning.

Beton hout schutting: De meest gekozen schutting!

De beton hout schutting is een van de meest gekozen schuttingen van dit moment. U kunt een beton hout schutting eenvoudig en snel online bestellen op Schutting33.nl. Zij bieden een ruim aanbod van A-kwaliteit en de scherpste prijzen. Schutting33 staat al jarenlang bekend als een van de grootste aanbieders van topkwaliteit schuttingen. Wanneer u kiest voor deze aanbieder, weet u zeker dat u deze beste schutting in huis haalt. Wacht niet langer en ga een beton hout schutting bij Schutting33.nl bestellen!

Tijdloze uitstraling

Wilt u een goedkope tuinschutting bestellen? Doe dit dan met gemak via Schutting33.nl. De prijs berekent u door de afmetingen van de gewenste tuinschutting in te vullen in de online prijscalculator. Wanneer u dit heeft gedaan ziet u meteen de prijs van uw schutting op maat. Vervolgens kunt u nog uw (hout) beton schutting of schanskorven helemaal naar wens samenstellen met een gewenste kleur, stijl en nog veel meer. Wilt u meer informatie over de goedkope tuinschuttingen? Dan kunt u de klantenservice bereiken. Zij helpen u graag met al uw vragen over de goedkope tuinschuttingen.

Gewenste stijl

Naast online de prijs berekenen, kunt u ook gewoon online een offerte aanvragen voor de hout beton schutting. De offerte wordt z.s.m. voor u opgesteld. U krijgt altijd binnen 24 uur een offerte toegestuurd. Ook kunt u langskomen in de showroom van Schutting33. De showroom is 6 dagen in de week geopend, u kunt alle vragen stellen over de schuttingen en ook maken ze een offerte op maat voor u op. Zo krijgt u advies op maat en een duidelijk kostenoverzicht. De showroom en showtuin is gelegen in Venlo (Limburg). U kunt een bezoek brengen zonder een afspraak te maken.

Zonnescherm met een gewenst formaat, kleur, doek en afwerking: Alles compleet op maat!

Een zonnescherm bestelt u binnen 5 stappen op Rolluiken33.nl. Stap 1 vult u uw breedte en uitval in. Vervolgens kunt u kiezen voor de type zonnescherm die u wilt ontvangen in stap 2. In stap 3 kiest u de kleur van de cassette en in stap 4 kiest u voor de kleur van het doek. In de stap 5 kiest u vervolgens nog hoe u uw zonnescherm wilt gaan bedienen. Wanneer u al deze stappen hebt doorlopen, krijgt u een prijs te zien van uw zonnescherm op maat. Nergens anders bestelt u een zonnescherm tegen een betere prijs/kwaliteit verhouding dan als bij Rolluiken33.nl. Wacht dus niet langer en bezoek meteen de webwinkel.

Voor comfort kiest u een elektrisch zonnescherm. Online kunt u eenvoudig een berekenen maken van uw zonnescherm naar wens. Het berekenen van uw kosten elektrisch zonnescherm duurt hoogste één minuut net als de handbediende zonnescherm. U kunt kiezen voor bediening met schakelaar of afstandsbediening. Online kunt u kiezen voor 3 soorten schakelaars en afstandsbedieningen. Voor meer soorten bedieningen kunt u contact opnemen met Rolluiken33. Zij kunnen u vervolgens helpen met het vinden van de juiste bedienen. Gaat u binnenkort kiezen voor een elektrisch zonnescherm bij Rolluiken33? Een elektrisch zonnescherm wordt binnen 1 á 2 weken geleverd. 

Online staat op Rolluiken33.nl erg veel informatie over allerlei zonwering. Maar wanneer u aanvullende informatie wilt, of als u vragen heeft over een aantal zonwering producten, kunt u altijd ervoor kiezen om contact op te nemen met de klantenservice van Rolluiken33.nl. Zij zijn 6 dagen per week geopend om u te woord te staan over alle vragen die u heeft over het aanbod. Of het nu gaat om de rolluiken, screens, uitvalschermen of andere zonweringen. Ze hebben verstand van zaken en kunnen u dan ook optimaal helpen. U kunt ervoor kiezen om contact op te nemen per mail, telefoon of de showroom te bezoeken.

Dit bericht was geplaatst op 17 maart 2020, in woning en getagd als , .

Solid Surface is dé nieuwe trend

Solid Surface is dé nieuwe trend van nu. Steeds meer mensen kiezen voor Solid Surface. Wij raden u zeker aan om Solid Surface sanitair te overwegen wanneer u uw badkamer gaat renoveren. Solid Surface zorgt voor een prachtig eindresultaat en u kunt het met geen andere type sanitair vergelijken. Solid Surface is online te bestellen op Sanitair33.nl. Bekijk de Solid Surface collectie van Sanitair33.nl. U heeft de keuze uit allerlei moderne modellen sanitair tegen de scherpste prijs. Gaat u binnenkort een bestelling plaatsen via de webwinkel van Sanitair33.nl?

Solid Surface sanitair wordt enorm scherp aangeboden op Sanitair33, echter neemt dit niet weg van de kwaliteit van het Solid Surface. Het sanitair is van hoogwaardig kwaliteit die tientallen jaren meegaan zonder enige probleem. Daarom krijgt u ook van Sanitair33 5-10 jaar garantie op Solid Surface sanitair. Wilt u de kwaliteit in het echt bekijken? Twijfel dan niet om de showroom te bezoeken in Venlo (Limburg, NL). Daar hebben ze verschillende Solid Surface sanitair staan die u kunt bekijken en voelen. De showroom is te bezoeken zonder een afspraak te maken. Gaat u binnenkort Solid Surface sanitair bekijken bij Sanitair33?

Solid Surface is enorm trendy geworden omdat het naast veel voordelen heeft, ook erg mooi is. Solid Surface kan i.t.t. keramisch erg dun worden verwerkt. Het Solid Surface sanitair, zelfs als het erg dun is verwerkt, is sterker dan keramiek. Solid Surface begint steeds populairder te worden. Wij raden u dan ook zeker aan om deze sanitair te overwegen. Solid Surface is niet veel duurder als keramiek en wanneer u de kwaliteit gaat vergelijken, komt u op de lange duur goedkoper uit. Vergelijk verschillend sanitair op Sanitair33.nl en bekijk welke type u binnenkort gaat toepassen in uw badkamer.

De Thuja plant is erg populair

De Thuja is een plant die door de hele wereld heel bekend is en vaak wordt gekocht. Dit komt omdat hij overal kan overleven en tegen allerlei verschillende condities bestemd is. Hij wordt ook om deze reden overal op de wereld gekweekt. Haagplanten Heijnen is een bedrijf die deze planten verkoopt aan mensen. Dit bedrijf weet alles van haagplanten. Zij kunnen je goede tips geven over hoe je ze goed onderhoud. Tevens kunnen zij ook een aantal tips geven om de levensduur van de plant te verlengen en hem ook er mooi uit te laten zien. Ze hebben 3 verschillende soorten van de Thuja plant. De ene is wat dikker en makkelijker te bewerken. Deze heeft meer bladeren waardoor hij er iets natuurlijker eruit ziet, maar hierdoor is hij wel wat moeilijker perfect recht te maken. Ze hebben er ook 1 die heel snel groeit.

Thuja

Nog veel meer dan de Thuja

Naast de Thuja plant hebben ze nog veel meer op de website staan. Ze hebben verschillende soorten Taxus planten, Thuja planten, Laurier planten, Photinia Fraseri Red Robin planten, Cipres planten, Hulst planten en Beuken. Zo heb je meer dan genoeg te kiezen uit de verschillende planten om een mooie tuin te maken.

Planten heg

De voordelen van een haag

Een haag kan veel doen voor je tuin en voor je huis. Als je huis op zichzelf nogal saai is kan een haag ervoor zorgen dat het naar een nieuw niveau wordt getild. Ook gebruiken veel mensen het om te zorgen dat ze meer privacy hebben in hun huis en dat niet mensen zomaar naar binnen kunnen kijken.

Kan een U-profiel aluminium brut ook buiten verwerkt worden?

In een serie blogartikelen behandelen de medewerkers van ALUMINIUMvakman.nl periodiek de meest gestelde vragen die binnen komen bij onze klantenservice afdeling. Nu krijgen wij steeds vaker vragen over U-profielen, met name in combinatie met overkappingen. Hierbij wordt vaak gevraagd naar de mogelijkheden van brut aluminium voor buiten. De vraag die wij vandaag voor u zullen beantwoorden is dan ook de volgende: Kan een brut aluminium U-profiel zonder problemen ook buiten verwerkt worden? Onderstaand vindt u een gericht antwoord op deze vraag!

Een gericht antwoord!

Bij ALUMINIUMvakman.nl vindt u een gerichte collectie – met de meest gebruikte maten – gelijkzijdige U-profielen, ook wel U-stuk / U-lijn / U-strip genoemd, van brut aluminium. Brut aluminium houdt in dat het aluminium ‘ruw’ is, oftewel niet extra behandeld (geanodiseerd of gecoat). Normaal gesproken worden deze voor binnen doeleinden gebruikt. Het is ook mogelijk om brut aluminium profielen buiten te verwerken, echter zijn er wel diverse zaken die van negatieve invloed kunnen zijn op de slijtweerstand (corrosie bestendigheid) van het aluminium. Contact met andere metalen (koper, lood, ijzer) is bijvoorbeeld niet aan te raden, zeker niet in combinatie met een hoog vochtgehalte. Daarnaast zijn anorganische zuren (zoutzuur en zwavelzuur), gechloreerde oplosmiddelen, kwik en gerelateerde zouten, zeewater, vochtige houtsoorten, hout geïmpregneerd met koperhoudende zouten en alkaline bouwmaterialen (zoals vers beton) niet bevorderend voor de beschermende oxidelaag van een brut aluminium profiel. Ook is vuiligheid, vooral vochtig vuil, niet bevorderlijk voor de corrosiebestendigheid. Houdt uw U profiel dus (goed) schoon, zeker indien u deze buiten gebruikt.

ALUMINIUMvakman.nl: de alu profiel specialist! ALUMINIUMvakman.nl; De online aluminiumspecialist! Bij ALUMINIUMvakman.nl bestelt u een gerichte collectie aluminium profielen eenvoudig online, voor de beste prijs. Wij garanderen kwalitatief hoogwaardige producten en daarbij uiteraard ook een zorgvuldige bewerking. In onze eigen werkplaats (zagerij) wordt uw aluminium U-profiel, door onze vakkundige medewerkers, zorgvuldig op maat gezaagd. Dit kan uiteraard recht zijn, maar ook direct in verstek, zowel aan 1 kant of aan beide kanten. Aluminium U profiel kopen bij ALUMINIUMvakman: Voordelig, Eenvoudig online & Snel thuisbezorgd!

Populair bij EIKENvakman; de eiken A poot.

EIKENvakman.nl is een gespecialiseerde webshop in eikenhout producten voor binnen. De basis van onze online collectie betreft een ruime collectie eiken bladen en eiken tafelbladen, maar ook vindt u bij ons prachtige tafelpoten van eikenhout & staal. In een serie blogartikelen vertellen wij u wat meer over populaire producten. Dit keer gaan we dieper in op de A-poot van eikenhout; Een traditioneel ogende eiken tafelpoot met een klassieke vormgeving & een robuuste uitstraling, ideaal geschikt voor een gezellige eiken tafel (van minimaal 100 cm breed!).

De eiken A-poot bij EIKENvakman.nl

Een massief eiken A-poot SET (2 stuks) van 12×12 cm eikenhout, vervaardigd uit verlijmde delen van circa 2 cm dik. De poot is 72 cm hoog , 96 cm breed (breedte van de montageplaat) en aan de onderzijde 88 cm breed. De eiken A poot betreft daarnaast onbehandeld rustiek Europees eikenhout, kunstmatig gedroogd (kd) circa 12%.

Een prachtige sfeervol eiken A tafelpoot die zorgvuldig met de hand gemaakt is door ervaren vakmannen. Deze bijzondere A poot is vervaardigd uit rustiek Europees eikenhout (bevat noesten en scheurtjes), dat eerst gedroogd wordt tot circa 12%. Het eikenhout wordt vervolgens geschaafd en verlijmd. Daarnaast is deze tafelpoot voorzien van een stalen montageplaat (4 mm dik), afgewerkt met een hoogwaardige zwarte poedercoating (fijnstructuur). Uiteraard is deze montageplaat voorzien van slobgaten (gleuven). In totaal zijn er 8 slobgaten (van 2×1 cm) in de montageplaat aangebracht: Zowel links en recht aan de lange zijkant, 2 cm vanaf de kant en vervolgens met circa 25 cm tussenruimte. Voor een eenvoudige & flexibele bevestiging! Een bijzondere & sfeervolle tafelpoot van eikenhout, voor een bijzondere tafel!

LET OP: deze A-poot is geschikt voor tafelbladen vanaf 100 cm breed (de montageplaat aan de bovenzijde is 96 cm en deze moet binnen de tafel vallen voor een mooie look). Daarnaast ontvangt u deze tafelpoten altijd met ‘open noesten & oneffenheden’. Houdt hier dus rekening mee! Altijd een eiken tafelpoot naar wens bij eikenvakman!

Een eyecatcher in huis: behangpapier met print

Wilt u die saaie muur in de woonkamer, keuken, hal of studeerkamer wat meer laten opvallen? Dan kunt u het wandje schilderen, maar er is ook een andere manier om de muur een make-over te geven. Koopt u behangpapier met print, dan kunt u die saaie wand in huis omtoveren tot een heuse eyecatcher.

Een rustige of drukke print

Het aanbod effen behangpapier is erg groot, maar er worden ook meer en meer behangetjes met prints verkocht. Wilt u die saaie, witte muur in huis verrijken met een leuk behangetje met print, dan heeft u meer dan voldoende keuze. U kunt behang met een rustige print kopen, maar u kunt ook uitpakken door behangpapier met een drukkere print aan te schaffen. De mogelijkheden zijn oneindig, dus u vindt altijd wel behangpapier met print dat bij u en uw interieur past.

Strepen, stippen en andere vormen

Prints zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld behangpapier met strepen kopen, maar ook behang met stippen. En houdt u van andere vormen, zoals vierkantjes, driehoekjes, hartjes of rechthoeken? Dan kunt u ook altijd wel behangpapier met print vinden dat bij u past.

Tip: kijk eens naar de vormen in uw interieur. Zijn deze voornamelijk recht? Dan kunt u behangpapier met een rechte print kopen, maar u kunt uw interieur ook een hele andere draai geven. Dit doet u door een behangetje met ronde vormen te kopen. U bepaalt zelf welke sfeer uw huis moet krijgen.

Creëer meer sfeer in huis

Door die saaie muur in huis te verrijken met een mooi behangetje, geeft u de ruimte direct meer sfeer. Zelfs de meest saaie kamer in huis kunt u met een mooi behangetje omtoveren tot een prachtige ruimte, waar u met alle plezier uw tijd doorbrengt. En omdat behangpapier met print helemaal niet duur hoeft te zijn, hoeft u hier niet eens veel geld in te investeren.
Een slotenmaker inschakelen

Het kan bij iedereen voorkomen dat je van huis gaat en bij terugkomst niet naar binnen kunt. Je kunt de sleutel niet vinden. Je zou kunnen denken dat je de sleutel verloren bent, maar hij kan ook in de binnenzijde van het slot zitten. Wanneer je een reservesleutel bij de buren hebt weggelegd, kun je daarmee proberen het slot open te maken. Zit de sleutel in het slot, maar gedraaid, dan kun je hem er niet uitduwen. Het kan gebeuren dat je wel gewoon de sleutel hebt, maar dat het slot stuk is. Je kunt natuurlijk een ruit inslaan om binnen te kunnen, maar je kunt beter een slotenmaker inschakelen. Het is belangrijk dat je een vertrouwde slotenmaker inschakelt die 24 uur dienst heeft. Zorg dat hij vooraf de prijs opgeeft en dat het een realistische prijs is. Wil de slotenmaker, die je belt, vooraf geen prijs opgeven, kun je beter verder zoeken.

Goede slotenmaker

In Nederland en België is er een site waarop vertrouwde slotenmakers staan. De site in Nederland is www.politiekeurmerk.nl/pkvwexpert PKVW-bedrijven en in België op de site https://slotenmakerbelgie.com/onze-locaties/. Eigenlijk moet je deze adressen aan je adressenlijst toevoegen, omdat er altijd een moment kan komen dat je deze nodig hebt. Ze zijn over het hele land verspreidt. Neem er een die vanuit je woonplaats werkt of in de buurt daarvan. Ze kunnen snel ter plaatse zijn. Daarbij kunnen ze ook het slot vervangen als het stuk is. Ook wanneer er is ingebroken kunnen ze je helpen door het vervangen van de sloten.