France Comfort

France Comfort heeft de leukste vakantieparken

France Comfort Voor leuke vakantieparken in Frankrijk moet jij echt eens een kijkje nemen op France Comfort. Hier ben ik zelf terecht gekomen na een tip van een goede vriendin. Zij had hier al vaker geboekt en was altijd heel erg tevreden over de service die zij ontving. Zelf ging ik afgelopen jaren eigenlijk altijd naar Spanje toe op vakantie, maar dit jaar wilde ik het liefst toch iets minder ver rijden. Ik heb namelijk een dochter die snel wagenziek wordt tegenwoordig en daarom wilden wij liever iets dichter bij blijven.

Boeken bij France Comfort

Uiteindelijk hebben wij bij France Comfort een plek gevonden waar wij heel erg graag heen wilden. Het fijne is dat zij ook nog eens een onwijs goede aanbieding waardoor wij uiteindelijk nog flink onder ons budget bleven. Dit hebben wij uiteindelijk daar uitgegeven aan leuke dingen en een paar keer uiteten. Doordat zij lagere prijzen hanteren dan andere aanbieders is het ook mogelijk om misschien nog wat langer te gaan dan jij eerst voor ogen had. Ik vind het heel erg fijn dat wij hierdoor onze kinderen toch net nog wat meer dat vakantiegevoel hebben kunnen geven.

France Comfort

Hele fijne stacaravan

Zelf vind ik kamperen niet zo leuk, maar gelukkig kun je bij France Comfort vakantieparken boeken. Daar houd ik zelf een stuk meer van, omdat het toch wat meer luxe met zich mee brengt. Je hoeft dan niet met een toiletrol te lopen of ver te lopen voordat je kunt douchen. Toen wij bij onze bungalow aankwamen, kon ik niet wachten met rondneuzen. Ik was zo onwijs benieuwd hoe het eruit zag. Eenmaal binnen was het nog mooier dan ik van tevoren had verwacht en hadden wij zelfs nog een eigen terras met stoelen en een tafel. Ik kan het iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen op deze website, want er is voor iedereen wel wat te vinden!