op zoek naar Cementtegels?

1 Welkom allemaal ik heb weer een leuk nieuw stukje voor jullie! Ik ga vandaag een beetje vertellen over Cementtegels. Jullie zullen wel denken waarom nou weer hier over, nou het zit namelijk zo. Zoals jullie allen vast wel al weten ben ik verhuisd naar mijn nieuwe woning net iets buiten de stad. Ik heb namelijk een halfjaar geleden een nieuwe woning vanuit het niets opgebouwd. Het was een vervallen koop  woning en er moest heel veel aan gebeuren voor ik er daadwerkelijk in kon gaan wonen. Denk aan leidingen aanbrengen een centrale verwarming inbouwen en nog veel meer. Maar tot nu toe heb ik nog zeker geen spijt van mijn koop. Het is namelijk goedkoper om een oud huis helemaal nieuw te maken, dan dat je een huis helemaal nieuw laat bouwen. En in principe kan je het zelfde doen met een oud huis!

Wat heb ik allemaal gerenoveerd?3

Ik heb heel veel dingen er opnieuw in moeten laten bouwen dek aan de keuken badkamer2 en nog veel meer. Het stukje van vandaag gaat voornamelijk over de badkamer, die ik van niets naar iets heel moois om heb weten te bouwen! De badkamer die ik onder handen heb genomen heb ik heel mooi laten afwerken met allerlei nieuwe meubeltjes. Maar dit niet alleen ik heb tegen de muren ook hele mooie Cementtegels laten plaatste. Ik moet zeggen door de tegels ziet de badkamer er tegenwoordig op en top uit!