Professionals in houten garagepoorten

127In een goede woning, zo is mijn ervaring, staat alles in connectie met elkaar en is alles van belang. Verschillende elementen, bijvoorbeeld de architectuur zelf en de inrichting, gaan een spel, een communicatie met elkaar aan. Deze uitwisseling, mits kloppend toegepast, kan zorgen voor een bijzonder prettige leefomgeving. Zoveel heb ik wel geleerd van alle jaren dat ik meeliep en ik huizen van binnen kon bekijken en ik kon adviseren op het gebied van bijvoorbeeld de inrichting. Zeker met de toevoeging die mijn studie betreft merk ik meer en meer diepgang en begrip van zaken. Stijl is echter niet te leren, dat is aangeboren of niet.

Laat het hele proces met een gerust hart aan deze professionals over

129Mijn allereerste bericht wilde ik wijden aan een bijzondere architect, en wel van het bedrijf Different Doors. Dit is de firma waar ik graag een goed woordje voor doe, aangezien ze zulk bijzonder werk af weten te leveren. Ik heb de werkwijze van dit bedrijf van dichtbij mogen meemaken, onlangs nog, toen mijn vriend zijn eigen garages liet verbouwen met hulp van Different Doors. Speciaal voor hem hebben zij houten garagepoorten op maat gemaakt – en de resultaten spreken voor zichzelf. Ik heb alhier enkele foto’s toegevoegd van de houten garagepoorten, want beelden zeggen meer dan woorden. Laat jezelf overtuigen van de beelden, van het smaakvolle design dat je erin terugvindt. 128Ben je voor je eigen woning – of misschien wel bedrijfspand – ook op zoek naar bijzondere garagepoorten, uitgevoerd overigens in allerlei materiaalsoorten naar keuze, neem dan zeker eens een kijkje op de website van Different Doors. Samen kun je tot een ontwerp komen, dat zij binnen mum van tijd voor je weten uit te voeren, maar ook kun je het gehele proces aan deze professionals overlaten.