5 TIPS VOOR HET INRICHTEN VAN DE BADKAMER

De badkamer is voor veel mensen dé ruimte bij uitstek om even tot rust te komen na een lange dag hard werken. Hier helpt een goede inrichting veel bij. Daarom geven wij u 5 tips voor het inrichten van uw badkamer. Zo creëert u eigenhandig uw eigen relaxruimte.

Groots denken: als het gaat om de inrichting van uw badkamer is groots denken de eerste stap die u moet zetten. Werk bijvoorbeeld verticaal in een iets kleinere badkamer om zo de ruimte optimaal te benutten. Aangezien er in een kleinere badkamer niet veel ruimte is in de breedte is het handig om met bijvoorbeeld hoge kasten te werken.

Spiegels: spiegels zorgen in iedere ruimte voor een effect waardoor het lijkt alsof de ruimte een stuk groter is. Vandaar dat aangeraden wordt om vooral in een kleinere badkamer met grote spiegels te werken. Zo creëert u een groter effect.

Verlichting: ook de verlichting kan een badkamer veel helpen met een groter effect te creëren. Dit kan met natuurlijk licht maar bijvoorbeeld ook met LED verlichting badkamer. Nu LED verlichting badkamer kopen bij Inbouwspotsledshop.be en profiteer van de goede service en verlichting van uitstekende kwaliteit.

Materialen: in een badkamer is het aan te raden om met lichte materialen, zoals glas, te werken. Dit neemt minder ruimte in beslag dan bijvoorbeeld een gemetselde douchewand en geeft ook nog eens een ruimtelijker effect.

Tegels: Ook voor het gebruik van tegels zijn handige tips. Zo is het aan te raden om op de vloer donkere- en voor de wanden lichte tegels te gebruiken. Ook kan het in kleinere badkamers handig te zijn om met zo min mogelijk lijnen te werken. Probeer de badkamer als één geheel te laten voelen.