Prachtige houtlook tegels van keramiek; Sfeervol & onderhoudsvriendelijk!

Hout tegels, houtlook tegels, tegels met houtmotief, keramiek parket, keramisch parket, de benamingen zijn bijna net zo eindeloos als de mogelijkheden. Aan welke noemer u ook de voorkeur geeft; Veilig, vertrouwd en eenvoudig Vloertegels met houtlook kopen bij Tegelmegashop is een goede keuze! Onze gebruiksvriendelijke website is zeer makkelijk in gebruik en beschikt over heldere foto’s en video’s. Maar het allerbelangrijkste; Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment, altijd van A-kwaliteit en natuurlijk ook voor de scherpste prijzen.

Tegelmegashop

Bij Tegelmegashop.be vindt u een ruim assortiment in diverse lengtes, breedtes, kleuren, kleurcombinaties en afwerking. Bij een assortiment als dat van ons horen ook top merken. Wij bieden alleen houtlook tegels aan van topmerken zoals Castelvetro, Marazzi, Supergres, Energieker en Riva Wood; Altijd de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs! En op het gebied van prijsniveaus is er ook enorm veel mogelijk. Zonder in te boeten op 1e keus topkwaliteit vindt u bij ons veel verschillende prijsniveaus, waarbij (naast merk) vooral de mate van afwerking en de grootte een cruciale rol speelt. Zo liggen de grote afmetingen houtlook tegels, denk hierbij aan keramisch parket van 150, 180 en zelfs 200 cm lang, op het gebied van prijs een stuk hoger dan bijvoorbeeld de 15×70 houtlook tegel(tjes) die tegenwoordig erg populair zijn voor het welbekende visgraat patroon. Ook zijn zaken zoals ‘gerectificeerd’ en natuurlijke andere primaire kwaliteitsindicatoren zoals slijtklasse van invloed op de prijs. Wat uw budget ook is, bij Tegelmegashop.be vindt u altijd een passende houtlook tegel!

Mocht u graag onze producten met eigen ogen willen bekijken dan is dit mogelijk in onze showroom van maar liefst 1.000 m2. Met een groot aantal houtlook showvloeren vindt u hier, naast heel vele inspiratie, vast een tegel die past bij uw wensen!