design tafel

Design tafels laten maken

Design tafels laten maken – 3 leuke stijlen

Design tafels laten maken is een fantastische manier om ervoor te zorgen dat je interieur echt een unieke toevoeging krijgt. Als je een standaard tafel in de winkel koopt, koop je een tafel waarvan je weet dat anderen die ook hebben. Door design tafels op maat te laten maken, zorg je voor een echte eyecatcher in huis. Lees snel ons blog voor wat fijne inspiratie.

Moderne design tafels

Als je een modern interieur hebt, wil je natuurlijk dat je tafels erbij passen. Zowel je koffietafel, bijzettafels en eettafel. Met het op maat laten maken van een design tafel kun je kiezen uit diverse materialen. Denk hierbij aan staal, glas, hout of een combinatie hiervan. Je kunt met moderne design tafels dus gewoon alle kanten op.

Landelijke design tafels

Is jouw interieur meer in een landelijke stijl? Dan kun je ook gewoon alle kanten op met design tafels. Met het laten maken van landelijke design tafels, is hout het meest voor de hand liggende materiaal. Gelukkig kun je met hout alle kanten op gezien de verschillende soorten hout. Zo heb je met steigerhout al een hele andere soort design tafel dan met bijvoorbeeld eikenhout. Tot slot is uiteraard ook de afwerking en de lak van groot belang.

Industriële design tafel

Ben je een fan van de meer robuuste en stoere stijlen? Ga dan voor industriële design tafels op maat! Deze design tafels hebben vaak een goede balans tussen modern en robuust. Hierdoor passen ze in bijna elke interieurstijl. Je kunt dus alle kanten op hiermee! Het is dan ook niet voor niks dat industriële meubels steeds populairder worden.

Design tafels op maat

Wil je meer inspiratie voor je interieur of voor het laten maken van meubels op maat? Lees dan nog meer van onze leerzame blogs.